Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Website en redactie
De inhoud van vvcepc.be wordt samengesteld door leden van de vereniging en geregistreerden op de website. Ben je (belangstellend) lid of geregistreerd gebruiker? Dan kan je nieuwsberichten, vacatures en activiteiten inzenden die door de eindredactie op de website zullen geplaatst worden. Een link naar je inzending wordt ook automatisch opgenomen in de volgende nieuwsbrief.

Belangrijk  om te weten:
  • Enkel leden en geregistreerden kunnen een bericht inzenden. Het is dus nodig om eerst in te loggen alvorens je een bericht kan insturen. Nadat je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingegeven, verschijnt bovenaan de optie 'Inzenden berichten'. 
  • Sommige nieuwsberichten zijn enkel toegankelijk voor leden, ook hiervoor is het dus nodig om eerst in te loggen. Vacatures en de activiteiten--kalender zijn wel voor iedereen toegankelijk, hiervoor is inloggen niet nodig.
  • Wil je graag je praktijk- of persoonlijke gegevens aanpassen? Dat kan door eerst in te loggen en daarna op 'intranet' te klikken (onmiddellijk onder de login). Aan de rechterkant zie je vervolgens een icoontje met 'Persoonlijke gegevens' waar je alle gewenste aanpassingen kan doen. Hier kan je tevens je gebruikersnaam en paswoord wijzigen en aanvinken dat bezoekers op de website je praktijkgegevens mogen zien.
  • Ben je je login-gegevens vergeten? Neem dan contact op met redactie@vvcepc.be

Eindredactie:  redactie@vvcepc.be
Ontwikkeling en realisatie van de website: Axoclub 

© Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling vzw