Crossings 2023

Webinar

De VVCEPC-studiedag Crossings 2023 stond in het teken van dialoog tussen EFT en de existentieel-experiëntiële therapie. In deze video gaan Prof. Siebrecht Vanhooren en Kurt Renders met elkaar in gesprek. Zij werden geïnterviewd door Thijs Vanhie en Kim Van Beylen.

Siebrecht Vanhooren (PhD) is klinisch psycholoog en cliëntgericht, focusing-oriented, en experiëntieel-existentieel psychotherapeut en supervisor. Hij werkt als professor aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van KU Leuven.
Kurt Renders is emotion-focused therapeut, supervisor en opleider. Met specialisatie: emotion-focused therapie, cliëntgericht-experiëntiële therapie, existentiële therapie.
Kim Van Beylen is klinisch psychologe, focusing-oriented, EFT- en existentieel psychotherapeute en supervisor. Ze werkt in Psychologenpraktijk Zemst en in Spore, een praktijk voor psychotherapie in Rotselaar.
Thijs Vanhie is klinisch psycholoog, EFT- en existentieel psychotherapeut. Hij werkt als psycholoog en doctoraatsonderzoeker in Inloophuis Reakiro in Leuven en als psycholoog-psychotherapeut in Psychologenpraktijk Zemst.

Sluiten