(Aspirant) Supervisoren

OPGELET: pagina in opbouw

Nieuwe statuten en (her)erkenningsvoorwaarden voor (aspirant)-supervisoren psychotherapie

Sinds eind 2023 zijn er nieuwe erkenningscriteria voor (aspirant)-supervisoren. Ook voor de hererkenningen zijn nieuwe voorwaarden. Je kan de nieuwe voorwaarden nalezen in de statuten.

Formulieren voor de aanvraag van lidmaatschap als Supervisor Psychotherapie

 • Wil je aspirant supervisor worden? Vul dan gewoon het online aanvraagformulier in via het ledenportaal. Je hebt geen aparte documenten nodig.
 • Voor de aanvraag van je lidmaatschap als supervisor moet je ook het online aanvraagformulier invullen via het ledenportaal, maar daarbij zal je twee ingevulde documenten moeten uploaden: 'attest leersupervisor' en 'vorming en supervisiepraktijk'. Je vindt deze onderaan de pagina.
 • Voor je hererkenning als supervisor moet je het online aanvraagformulier invullen via het ledenportaal, maar daarbij zal je een ingevuld document moeten uploaden: 'Hererkenning supervisoren'. Je vindt deze onderaan de pagina.

Vragen?

 • Een vraag over het (aspirant)supervisorschap of over de Algemene Supervisorenbijeenkomst? Contacteer dan de coördinator van de supervisoren.
 • Een vraag over jouw aanvraag tot (her)erkenning of over de (her)erkenningsvoorwaarden binnen VVCEPC? Contacteer dan de voorzitter van de Erkenningscommissie. In de statuten vind je helder en gedetailleerd alle (her)erkenningscriteria voor (aspirant)supervisoren terug.
 • Een vraag over de regionale supervisorenbijeenkomsten? Contacteer dan de contactpersoon van jouw regio:

Sjablonen aanvraag (her)erkenning supervisoren

 1. 0,33 MB

  Attest leersupervisor.docx

  Nodig bij de eerste aanvraag

 2. 0,33 MB

  Hererkenning supervisoren.docx

  Nodig bij hererkenning

 3. 0,33 MB

  Vorming en supervisiepraktijk.docx

  Nodig bij de eerste aanvraag

Sluiten