Tijdschrift

Het Tijdschrift Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie is het wetenschappelijke tijdschrift voor professionals in de GGZ in Nederland en Vlaanderen die werken vanuit of affiniteit hebben met het cliëntgericht-experiëntiële referentiekader.

Het tijdschrift volgt de ontwikkelingen wat betreft theorievorming en toepassingen in de dagelijkse psychotherapeutische praktijk. Relevante bevindingen uit (internationaal) onderzoek worden belicht. 

Het tijdschrift is een gezamelijke uitgave van de Vereniging Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) en van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).

tPeP is peer reviewed en verschijnt viermaal per jaar, in de maanden februari, mei, augustus en november. Naast het papieren tijdschrift wordt elk nummer via de website digitaal gepubliceerd. De website van het tijdschrift biedt tevens toegang tot het digitale archief.

TIP! Alle leden en belangstellenden van VVCEPC ontvangen automatisch het tijdschrijft en krijgen onbeperkt toegang tot het digitale archief.

Als erkend lid van VVCEPC krijg je overigens ook 4 keer per jaar het internationale Engelstalige tijdschrift van WAPCEPC (PCEP Journal) in de bus. Als je ook toegang wil tot het digitale archief van het Engelstalige tijdschrift, dien je je lid te maken van WAPCEPC en als VVCEPC lid krijg je hierop een aanzienlijke korting.

Sluiten