Instructies voor leden op ons nieuwe ledenplatform

Instructies voor leden op ons nieuwe ledenplatform

9 juni 2021 door VVCEPC

We hebben voor alle leden een nieuwe gebruikersaccount aangemaakt op de nieuwe website en ledenplatform van VVCEPC. In dit artikel vind je de instructies hoe je daarmee aan de slag kan.

Om verder gebruik te kunnen maken van alle voordelen van je lidmaatschap, vragen we je om een nieuw wachtwoord aan te maken. Je krijgt hiervoor rond 15 juni een mail met een link om dat wachtwoord aan te maken. Heb je die niet ontvangen op 16 juni? Contacteer ons dan via info@vvcepc.be

Onderstaande richtlijnen bevatten belangrijke informatie over je lidmaatschap en facturen, en je komt er te weten hoe je jezelf kan laten opnemen op de pagina "Zoek een therapeut".

Heb je vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@vvcepc.be.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur van VVCEPC

RICHTLIJNEN

 • We hebben een nieuwe gebruiker gemaakt op basis van het door ons gekende mailadres.
 • Opgelet: je oude wachtwoord geldt niet meer. Je kan een nieuw wachtwoord instellen via de link hierboven of later op elk moment via de optie "Wachtwoord vergeten" op https://vvcepc.be/login
 • We hebben je identificatiegegevens (naam, adres en contactgegevens) mee overgenomen. Je kan ze nakijken en eventueel corrigeren of aanvullen in het tabblad "Profiel".
 • De eerste keer zullen we je enkele officiële erkenningsnummers (zoals je visumnummer, erkenningsnummer Psychologencommissie en Rizivnummer) vragen en ook om alle privacy-verklaringen te aanvaarden.
 • In het tabblad "Lidmaatschap" zie je wat je huidige lidmaatschap is. Je kan dat wijzigen via het aanvraagformulier. Meer informatie over alle formules vind je hier.
 • Als je samenwonend met ander lid bent kan je dat daar ook aangeven. Je kan er ook een alternatief adres voor tijdschrift invoeren
 • Tabblad "Portfolio": hiermee toon je aan dat je de juiste diploma's en praktijkervaring hebt om te voldoen aan criteria lidmaatschap. Je mag altijd aanvullen maar het is vooral belangrijk bij een nieuw lidmaatschap.
 • Nieuwe facturen ontvang je (uiteraard) vanuit ons nieuw systeem. De oude zijn niet meer bereikbaar. Heb je nood aan een oudere factuur dan kan je informeren via info@vvcepc.be.
 • Tabblad "Praktijkadressen": in dit tabblad kan je (als je dat wenst) een adres opgeven waarmee je op de pagina Zoek een therapeut verschijnt. Omdat we zeker willen zijn van de meest actuele informatie kozen we ervoor om geen gegevens uit het oude systeem over te nemen. Dat wil zeggen dat je op dit moment niet in de lijst zal verschijnen. Wil je publiek zichtbaar op onze website staan? Vul dan zeker een praktijkadres in.
 • In het tabblad "Ledenvoordelen" vind je (indien van toepassing) de kortingscode bij Uitgeverij Pelckmans.
 • Via logingegevens kan je wachtwoord en e-mail aanpassen.
Sluiten