REMINDER: B-Nl CONGRES op zaterdag 2 oktober!

REMINDER: B-Nl CONGRES op zaterdag 2 oktober!

8 juli 2021 door VVCEPC

Voor wie het nog niet deed: aarzel niet en schrijf je in voor het gezamelijke congres van VPEP en VVCEPC “In proces: groei en differentiatie binnen de persoonsgerichte psychotherapie” dat op zaterdag 2 oktober 2021 plaatsvindt! 

Het belooft een heel boeiende dag te worden, met interessante internationale keynotes en keuze uit 14 uiteenlopende workshops.

Als kers op de taart wordt in primeur het te verschijnen boek van Hilde Libbrecht voorgesteld. Deze bundel is overigens in de toegangsprijs inbegrepen en krijgen jullie mee naar huis; online-deelnemers krijgen het boek toegestuurd!

Opgelet!

We houden op dit moment rekening met een maximum aantal live deelnemers in het congrescentrum van 120. Er zijn nog plaatsen, maar wacht best niet te lang als je je graag verzekert van een plaatsje en je elkaar graag weer eens in levende lijve terugziet. 

Overnachting

Als je wilt overnachten in het congrescentrum voorafgaand of na afloop van het congres kun je een mail sturen naar info@aldhem.be t.a.v. Jorn Wittevrongel. Er zijn eenpersoons-kamers en tweepersoons-kamers beschikbaar. Vermeld hierbij dat je deelnemer aan het congres bent. 

Alle info en inschrijving kan via de congreswebsite.

Sluiten