Congres VPeP & VVCEPC: Uitbreiding aantal live deelnemers

Congres VPeP & VVCEPC: Uitbreiding aantal live deelnemers

31 augustus 2021 door VVCEPC

Dankzij de versoepelingen in de coronamaatregelen in België vanaf 1 september kunnen we meer deelnemers in het congrescentrum ontvangen dan verwacht:

in plaats van de oorspronkelijke 120 kunnen we nu plaats bieden aan 200 deelnemers. Daar zijn we heel blij mee!
Om het congres live op locatie te kunnen bijwonen vragen we bij de inschrijving om het Corona Safe Ticket (voor Belgische deelnemers) of het Coronatoegangsbewijs (voor Nederlandse deelnemers).
We kiezen voor een coronasafecheck omdat we dan – net als voorheen – zonder afstand of mondmasker maar toch op een veilige manier de congresdag samen kunnen beleven.
Ga naar www.aanmelder.nl/congres2021-vvcepc-vpep voor het volledige programma.
Aan de supervisoren van de VPeP vragen wij hun supervisanten op het congres attent te maken, wij beschikken niet over hun mailadressen en kunnen hen niet rechtstreeks informeren. Het congres is voor collega's in opleiding voor een gereduceerde prijs toegankelijk. Wil je extra exemplaren van de flyer in huis hebben? Stuur dan even een mailtje naar de congrescommissie!

Als je wilt overnachten in het congrescentrum voorafgaand of na afloop van het congres kun je een mail sturen naar info@aldhem.be t.a.v. Jorn Wittevrongel. Er zijn eenpersoons-kamers (€75) en tweepersoons-kamers (€85)  beschikbaar. Vermeld hierbij dat je deelnemer aan het congres bent.

 We verheugen ons op een levendig congres waarbij we elkaar weer ongedwongen kunnen ontmoeten!

Congres

Sluiten