NIEUW! Pre-conference workshop Ladislav Timulak: "Emotion Focused therapie voor gegeneraliseerde angst"(1/10 van 14u-17u)

NIEUW! Pre-conference workshop Ladislav Timulak: "Emotion Focused therapie voor gegeneraliseerde angst"(1/10 van 14u-17u)

8 september 2021 door VVCEPC

Voorafgaand aan ons congres ‘In proces. Groei en differentiatie binnen de persoonsgerichte psychotherapie’ op 2 oktober, organiseren VVCEPC en VPEP op vrijdag 1 oktober een EXTRA WORKSHOP van een onze keynote-sprekers, Ladislav Timulak, verbonden aan het Trinity College in Dublin waarin hij uitgebreid zal ingaan op zijn model voor gegeneraliseerde angst.

In dit model wordt geprobeerd de diepere, onderliggende emotionele ervaringen bloot te leggen waar cliënten bang voor zijn en beschrijft hij specifieke interventies voor het werken met deze groep cliënten. Meer info over de workshop vind je hier.

Het is kort dag, maar we zijn blij van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken nu Laco Timulak voor het congres aanwezig is en deze tijd nog beschikbaar had. We hopen dat degenen die interesse hebben nog een gaatje vinden in hun agenda!
Heb je je nog niet ingeschreven voor het congres? Doe dit dan snel!

Deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor het congres kunnen de workshop bijboeken aan een verminderd tarief. Het is ook mogelijk je enkel in te schrijven voor de workshop op vrijdagmiddag.
Kost voor deelnemers aan het congres is € 50.
Kost als losse workshop € 75.

Opgelet: de voertaal is Engels en is alleen live te volgen. De workshop is geschikt voor zowel mensen met als zonder voorkennis van EFT en heeft een andere inhoud dan de keynote en workshop die Laco Timulak op de congresdag zelf geeft. Voor deelname is een coronatoegangsbewijs (QR-code) vereist. Voor Belgische deelnemers is dit het Corona Safe Ticket, voor Nederlandse deelnemers het Coronatoegangsbewijs. 
Inschrijven doe je hier.
Sluiten