Oproep: Deelname onderzoek Existentiële thema's binnen therapie

Oproep: Deelname onderzoek Existentiële thema's binnen therapie

12 oktober 2021 door VVCEPC

De Meaning & Existence onderzoeksgroep van de KULeuven nodigt ons uit om deel te nemen aan een onderzoek dat voor de ontwikkeling van onze therapeutische stroming van bijzonder belang zou kunnen zijn.
De laatste maanden werd had getimmerd aan een nieuwe vragenlijst die het mogelijk zal maken om de existentiële laag in therapie beter te begrijpen. De onderzoeksgroep zou het sterk appreciëren mocht je willen meedoen aan deze validatie-studie, waarbij ze de eerste keer 15 minuten van jouw tijd vragen, en twee weken later 3 minuten. De vragenlijsten gaan over hoe jij als therapeut of counselor omgaat met existentiële thema’s binnen en buiten de gesprekskamer. De vragenlijst vind je hier: https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dcltniLYbVVmM3c .
 
De onderzoeksgroep bedankt je op voorhand! Op deze manier help je om onze therapiestroming verder te verdiepen en te verbreden.
Sluiten