Wereldcongres PCE2022 - Call for papers

Wereldcongres PCE2022 - Call for papers

16 december 2021 door VVCEPC

Sinds 5/11 kan je je abstract indienen voor het Wereldcongres Persoonsgerichte Experientiële psychotherapie en counseling! Het congres gaat door van 4 tot 8 juli in Kopenhagen. 

De organisatoren zijn benieuwd naar de resultaten en inzichten van alle wetenschappers, theoretici, trainers, begeleiders en praktijkmensen, die zich verdiepen in het thema van het congres:

"How Can I be of Help?" - Formulating and Facilitating Change Together

Het thema is geïnspireerd op de eenvoudige, maar fundamentele vraag die Carl Rogers zichzelf stelde: “Hoe kan ik u helpen?” Het is een vraag waarvan we denken dat deze van belang is voor persoonsgerichte en ervaringsgerichte (PCE) beoefenaars en onderzoekers, maar ook meer in het algemeen in de wereld van psychotherapie. Een vraag die we de moeite waard vinden om opnieuw te bekijken om te onderzoeken welke antwoorden er vandaag te vinden zijn.

Ook andere onderwerpen zijn welkom en de deadline voor indiening is 1 februari 2022. Alle info kan je natuurlijk terug vinden op de website van PCE2022.

We zouden het als bestuur natuurlijk fantastisch vinden om zo een Vlaams steentje bij te dragen aan ons gedachtengoed, dus willen we jullie warm aanmoedigen! 

En niet vergeten: als VVCEPC-lid heb je korting op lidmaatschap WAPCEPC en zo heb je aanzienlijke korting op inschrijving voor wereldcongres!

Sluiten