Junidag 2024 'On becoming' & 50 jarig bestaan VVCEPC!

Junidag 2024 'On becoming' & 50 jarig bestaan VVCEPC!

12 februari 2024 door VVCEPC

Op vrijdag 14 juni 2024 gaat de jaarlijkse junidag door. Dit jaar wordt een feesteditie, want VVCEPC bestaat 50 jaar! De junidag wordt het orgelpunt van ons jubileumjaar, naast tal van andere activiteiten. Het thema dit jaar is - zeer toepasselijk - 'On becoming'. We zien jullie graag allemaal verschijnen, op de studiedag, de receptie of de fuif!

Op vrijdag 14 juni 2024 gaat de jaarlijkse junidag door. Dit jaar wordt een feesteditie, want VVCEPC bestaat 50 jaar! Hier vinden jullie alvast de flyer.

De junidag wordt het orgelpunt van ons jubileumjaar. Voor de gelegenheid trekken we naar een bijzondere locatie: we ontvangen jullie graag in het Iers College in Leuven.

Het thema dit jaar is 'On becoming', naar de titel van het boek dat Rogers in 1961 schreef. Tijdens de Junidag willen we samen ingaan op hoe we werden en worden wie we zijn, wat ons vormt als vereniging, counselor of therapeut en persoon.

Net zoals andere jaren zorgen we voor interessante sprekers, wervelende workshops en extra keuveltijd om al die oude bekenden nog eens gedag te zeggen en nieuwe mensen te leren kennen. We voegen er een receptie en een fuif aan toe, en wie weet nog wel een extraatje...

Voor deze feesteditie zien we jullie graag écht allemaal verschijnen! Ook wie niet meer in het werkveld staat, maar graag samen met ons wil komen meevieren, kan aansluiten vanaf de late namiddag voor een terugblik op onze geschiedenis en een glimp op de toekomst, gevolgd door een receptie.

Meer info volgt zodra het programma helemaal op punt staat. We kunnen nu alvast meegeven dat je spijt zal hebben als je er niet bij kan zijn :-)

Sluiten